circle-loader

Новость

Неймовірна жінка - капітан лайнера.

Новости
slider

Дата:

08.03.2024

Неймовірна жінка - капітан круїзного лайнера, Кейт МакК'ю!


Капітан Кейт МакК’ю — капітан круїзного лайнера компанії Celebrity Cruises, яка подолала бар’єри для жінок у цій індустрії та сама стала трошки знаменитістю.

Вона була першою американкою, яка стала капітаном великого круїзного судна, і вона ділиться своїм досвідом навколосвітнього плавання з мільйонами підписників у TikTok та Instagram .

1. На якому лайнері Кейт МакК'ю?

Капітан Кейт Маккью є капітаном Celebrity Beyond. Це розкішне судно Celebrity Cruises є третім судном у класі Celebrity 'Edge'. Капітану Кейт випала честь відправитися на кораблі в його перший рейс у квітні 2022 року з Саутгемптона, Англія.



Кейт МакК’ю розпочала свою кар’єру в Celebrity Cruises, коли 13 вересня 2015 року її призначили капітаном Celebrity Summit. Це зробило її першою американкою, яка стала капітаном «мегакорабля» (вона не була першою жінкою, але вона була першою з США).

Кейт МакК’ю фактично запросила подати заявку на цю посаду генеральний директор Celebrity Cruises, і той факт, що вона отримала найважливішу роботу на кораблі, сприймався як ознака того, що давні гендерні розбіжності в галузі почали руйнуватися.

Капітан Кейт допомогла вивести це на новий рівень, коли вона очолила перше в історії плавання з повністю жіночою командою на мостику та офіцерами на борту Celebrity Edge (команда з 26 осіб плюс Кейт).

Це був історичний момент в морській історії, і в ньому брали участь жінки з усього світу, які представляли більше десятка різних націй. Відбулося це, до речі, у Міжнародний жіночий день 8 березня 2020 року.

До того, як приступити до командування Celebrity Beyond, Кейт Макк’ю працювала капітаном кількох інших кораблів Celebrity Cruises. У 2018 році вона перейшла з Celebrity Summit до Celebrity Equinox, а потім у 2019 році стала капітаном Celebrity Edge.

2. Скільки років капітану Кейт Маккью?

У січні 2024 року капітану Кейт Маккью було 46 років. Вона народилася 6 січня 1978 року в Сан-Франциско, США. У дитинстві Кейт Маккью жила в Евансі, штат Джорджія та Мічиган, а потім повернулася до Сан-Франциско.

Кейт вперше стала капітаном круїзного судна у віці 37 років після 19 років навчання. Це не тільки зробило її першою жінкою-капітаном круїзного судна, але й одним із наймолодших капітанів круїзних суден, коли-небудь призначених.

3. Капітан Кейт Макк'ю одружений?

Капітан Кейт Маккью одружена зі своїм чоловіком Ніколою Петровичем з 2006 року. Кейт і Нікола познайомилися під час роботи на борту корабля Royal Caribbean. У них немає дітей, хоча Кейт вважає себе мамою їх кота.

Подружжю зазвичай дозволяється супроводжувати капітанів під час подорожей. Однак Нікола не завжди може приєднатися до Кейт у її круїзах через свої робочі зобов’язання. У неї є графік, згідно з яким вона працює протягом 3 місяців на кораблі, а потім має 3 місяці поза кораблем. Кейт описує час, який вони проводять разом, як «медовий місяць».

У капітана Кейт є кіт, який подорожує з нею в її подорожах. Відома як Баг, вона є кішкою-ельфом-сфінксом, яка має власний обліковий запис в Instagram, Bug Naked , на який підписані понад 60 000 осіб.

4. Чим займається чоловік капітана Кейт Макк'ю?

Чоловік капітана Кейт МакК’ю Нікола Петрович також зробив дуже успішну кар’єру в круїзній індустрії і зараз працює головним інженером флоту в Royal Caribbean Group, а раніше працював у Virgin Voyages. Він родом із Хорватії. Він також має популярний акаунт в Instagram, хоча у нього набагато менше підписників, ніж у його дружини.

Капітан Кейт МакК’ю та Нікола Петрович виконують дуже різні ролі в індустрії круїзних суден, але обидва вони на вершині своєї справи. Саме любов до круїзних суден допомогла їм відкрити свою любов одне до одного, коли вони познайомилися, коли обоє працювали в Royal Caribbean і служили на одному круїзному судні.

5. Яка чиста вартість капітана Кейт МакК'ю?

Статок капітана Кейт Маккью оцінюється в 1-5 мільйонів доларів. Зарплата капітана Кейт, ймовірно, становитиме близько 200 000 доларів на рік, що є верхньою межею того, що може заробити капітан круїзного судна. Вона отримує додатковий дохід від своїх каналів у соціальних мережах.

Кейт Макк’ю є досвідченим капітаном великого круїзного лайнера, тому розумно припустити, що вона буде одним із капітанів круїзних суден, які заробляють найбільше.

Капітани круїзних суден заробляють в середньому 96 000 доларів на рік . Це від 50 000 доларів США для нещодавно підвищених капітанів невеликих суден до 200 000 доларів США для найбільш високооплачуваних.

Загальний її статок оцінюється в діапазоні від одного до п’яти мільйонів доларів.

Капітан Кейт Маккью має понад 3 мільйони підписників у TikTok і сотні тисяч підписників в інших соціальних медіа-платформах, включаючи Instagram, Youtube і Twitter. Якщо монетизувати цю популярність, вона може приносити значний додатковий дохід у кілька тисяч доларів щомісяця.

6. Капітана Кейт Маккью звільнили?

Капітана Кейт Маккью ніколи не звільняли. Вона користується неймовірною повагою в індустрії та відкрила новий шлях для жінок у круїзі. Вона каже, що єдина серйозна критика, яку вона отримувала у своїй кар'єрі, це те, що вона занадто багато посміхається.

Вона багато посміхається, тому що щаслива, працюючи на роботі своєї мрії, і здійснила амбіції, які мала з дитинства. Вона описала це своїми словами :

«Коли ти чогось так сильно хотів, починаючи з 12 років, і твої мрії нарешті збулися, ти не можеш не посміхнутися».

Я думаю, ми всі хочемо таку роботу!

7. Де живе Кейт Макк'ю?

Капітан Кейт Маккью живе в Лас-Вегасі. Можна очікувати, що вона вибере жити біля моря, але натомість вона вирішила жити в пустелі. Кейт Макк’ю проводить у морі по три місяці, тож щороку в Лас-Вегасі проводитиме лише половину свого часу.

Коли вона на морі на Celebrity Beyond, у неї є кімната біля мосту . Ви можете здійснити екскурсію її помешканням та офісом тут .

За своє життя Кейт Макк’ю багато переїжджала. Вона народилася в Сан-Франциско, але в дитинстві жила в Мічигані та Джорджії. Навчалася в Морській академії Каліфорнійського державного університету.

Суть

Капітан Кейт МакКью є справжнім першопрохідцем у круїзній індустрії. Вона не тільки стала першою американською жінкою-капітаном великого круїзного лайнера, але й намагалася модернізувати дещо задушливу роль, яку традиційно відіграє капітан корабля.

Вона відмовилася від столика капітана під час їжі, замість цього вона блукає між столиками, щоб мати змогу зустріти більше пасажирів, а не лише кількох обраних.

Кейт Макк’ю також намагалася дати людям краще уявлення про життя капітана круїзного судна через свої популярні канали соціальних мереж. Отже, вона допомагає подолати гендерні бар’єри, водночас адаптуючи та модернізуючи роль капітана корабля зсередини.

Капітан Кейт довела, що жінки можуть успішно виконувати керівні ролі в галузі навіть у відносно молодому віці 37 років (коли вона вперше стала капітаном Celebrity Edge у 2015 році). Вона також допомогла іншим подолати бар’єри, коли очолила першу в історії екіпаж старшого офіцера, який складався виключно з жінок, у 2020 році.

Вона залишається єдиною американкою, яка є капітаном великого круїзного лайнера, але це лише питання часу, коли інші жінки підуть її стопами.

Капітан Кейт здійснила амбіції, які мала з 12 років. Вона знайшла вдома брошуру про круїзне судно та переконала батьків взяти її в круїз. Більшу частину круїзу вона провела з директором круїзу і вирішила, що саме цим вона хоче займатися, коли виросте. Так було, поки її батько не запропонував їй керувати кораблем. Решта, як то кажуть, вже історія.

Другие новости

Вход

Консультация

Спасибо за Ваш отзыв, скоро он появится на сайте

inflot-logo